Followers

..:::@nniVersarY:::..

Esok adalah ulang tahun pertunanganku untuk ke 2 kali nye...tak sangka dah 2 tahun berlalu tapi kahwin tak sampai lagi setahun hihihi...pejam celik-pejam celik dah dekat setahun kami kahwin dan kami rasa happy sangat..sangat..sangat....untung sebenarnya kahwin awal ni..dalam rumah tangga biasalah kalau gaduh cikit..tp syukur alhamdulilallah kami dapat harungi semuanya...kami tunang pada 15 Okt 2009 dan kahwin pada 18 Nov 2010...

Akupun sebenarnya dah lupa esok ulangtahun pertunangan kami tapi @bg yang bagitahu..aku betul-betul tak sangka yang dia boleh ingat tarikh kami tunang coz aku sendiri dah lupa hahaha...jahat tak???

@bg cakap nak ajak aku keluar esok..oleh kerana esok aku keje so kami plan nk keluar selepas aku balik keje..so petang esok kami akan kuar dating,dah lama tak keluar berdua je,..agak-agak koranglah kat mane kami nak tuju yer hihi....



p/s: Bos!!! tolong jangan bagi kerja bnyak2 esok coz i pun nk kuo jgk bkn bos sorg je huhu...

2 comments:

~AmyLiana86~ said...

alo2 sweetnyer cik abg die..hehehe

jiehan said...

hahaha...xswet mnepun,org lain lg rmntik g dinner lg huhu...