Followers

...:::F@s@ B@ru:::...

semalam doc dah bg tahu kandungan ku sekarang dah msuk 5mggu..xsangka buah cempedak menjadi nangka hihihi..samap ke ari ni aku xpercaya yg aku dah mengandung,rase cam mimpi pun ade..

Insyaallah bby ni akn kua awal bulan 8,mintak2 sama tarikh ngan besday aku hihihihi...aku harap kandungan ku ini sihat walafiat..jgnlah ade masalah lain yg timbul lepas ni.

Tapi aku frust lah coz due date aku sebelum raya so tak dapatlah aku nk beraya tahun depan huhuhu..cdihnye..
Beraya sorang2lah hubby nanti..tp xpelah aku bersyukur sbb insyaallah tahun dpan kami akan beraya ber3 best..best..xsabar nk beraya ber3..

3 comments:

Norhafiza said...

TAHNIAH NOJI...

shidah said...

tahniah g..jaga kandungan leklok tau..

jiehan said...

mekaceh...insyaallah...