Followers

Uuuwwwaaaa....





huhuhu...letih bangat ini hari dah lah smlm xcukup tido coz blik lwat kuo ngn mila n adik die tu...hajat nye nk g karaoke hihihih..kte org karaoke sampai 20 lagu..sakit ank2 tekak ni sdr xsdr tmpt kteorg nynyi ni dah nk ttp hiihihi..dlm ati takut jgk sampai rmh kne mrh ngn mak.

Nasib baik sampai rumah mak n semua org dah tido..

berbalik kpd ini ari..blik kje lewat td coz terpaksa tolong bos gue siapkan banner cstmer sorg ni dahlah hntr lmbt pastu nk cpat nsib baik bos ngn gue ni baik ati hihihi..harap2 bulan ni gaji uplah ckir ye bos..

Minggu ni gue betul2 bz mcm2 kne buat tp tetap curi2 mse tgk blog n facebook..sari xonline xsah rse xlengkaplah hidup ni hihihi (padahal sebelum ni xheranpun huhuhu..)...

Tp xpelah aku xkisah sngt kje lebih mase ni coz sblum ni xde kje bnykkan so aku xnaklah mkn duit haram..org kte makan gaji buta..bile dah buat kje sampai blik lewat blhlah topup mse yg terbuang sbelum ni..

Gue mahu berhat dlu..letih bangat ni....................................................................................

2 comments:

izan salleh said...

take a good rest ;)

GhOsToNe said...

UHUH..
setuju2!!!
rehat okeyh!