Followers

Warghhh...

Warghhhh....kepalaku dah mula pening tgk blog CiputCedut ni huhuh...ade ke die upload gmbar di luar kemahuan ku utk melihat nye huhu..nk muntahpun ade..aku xleh nk komenlah blog die tu coz terkezut punye pasal tgk gmbr tu...jgnlah ltk gmbr over cm tu kecianlah kat org cm aku ni yg xleh nk tgk pic cm tu huhuh...cedihnyer...

2 comments:

GhOsToNe said...

uiks!!!
menakotkan pnye gambo!!!
argh..
nk muntah!
ak dah la ngah makan!!!!

jiehan said...

GhOsToNe:thu xpe ingtkan sy je yg over coz xleh tgk pic cm tu huhu...